Ny design
The Ultimate Zin Zinfandel

The Ultimate Zin Zinfandel

70,00 kr Rött vin, fylligt Kalifornien, USA

The Ultimate Zin görs på druvan Zinfandel, druvan är en av de mest odlade och omtyckta druvsorterna i USA och dessutom samma druva som Primitivo från Italien, bara olika namn. Dessa viner är fruktiga, mjuka med massor av smaker och lång härlig eftersmak. En fullmatad amerikanare helt enkelt – Ultimate Zin Zinfandel!

Skriv ut Produktbild

Information

Leverantör/importör The Wine Team
Varunummer 6008
DruvsortZinfandel
Årgång2022
Alkoholhalt13,5%
Storlek750 ml
Förpackning Flaska

Detaljer

Antal/kolli12
FörslutningSkruvkork
Producent House of Big Wines

Innehållet

SmakbeskrivningVinet har en mycket fruktig smak med inslag av körsbär, björnbär, kryddor och vanilj samt en avvägd fatkaraktär.
Passar tillServera vinet till smakrika kötträtter eller njut det på egen hand. Även utmärkt till pulled pork och hamburgare.

Om House of Big Wines

House of Big Wines är ett nära samarbete mellan The Wine Team och amerikanska vinproducenter och odlare, de flesta från Kalifornien i USA. Ett långsiktigt och nära samarbete som ger viner av högsta kvalitet där mycket smak står i fokus. Med modern vinmakning och ett hållbart synsätt skapas medaljvinnande och smakrika viner för olika tillfällen. Inom House of Big Wines produceras både flaggskeppet LYNX, samt tre olika spännande stilar av amerikansk Zinfandel – Buffalo Barrel, Bellflower samt Ultimate Zin.

Om Kalifornien, USA

De kaliforniska vinerna är de absolut mest välkända bland de amerikanska vinerna, och delstaten svarar för huvuddelen av USA:s vinproduktion. Distriktet i sig är uppdelat i fem regioner, där Central Valley längre in i landet står för 75 procent av produktionen. Variationen bland de kaliforniska vinerna är stor; klimat, jord, druvor och höjdskillnader gör att det kan tillverkas många olika typer av vin. De flesta av vinerna är karaktärsfulla och gjorda av endast en druvsort och de vanligaste druvorna är Zinfandel, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Shiraz, Chardonnay och Riesling.