Pierre Zéro Sparkling Blanc de Blancs Chardonnay

Pierre Zéro Sparkling Blanc de Blancs Chardonnay

43,20 kr Alkoholfritt Pays d'Oc, Frankrike

Alkoholfritt mousserande vin från södra Frankrike. Pierre Zéro Sparkling har tilldelats silvermedalj i Gilbert & Gaillard International Challenge 2019!

Finns att beställa via Stockfiller. 

Skriv ut

Information

Leverantör/importör The Wine Team
Varunummer 70WT0018
Druvsort100% Chardonnay
ÅrgångNV
Alkoholhalt0,0 %
Storlek750 ml
Förpackning Flaska

Detaljer

Antal/kolli6
FörslutningChampagnekork
Sockerhalt4,5 g/100 ml
Märkningar Vegan
Producent Chavin

Innehållet

SmakbeskrivningFruktig och uppfriskande smak med balanserad sötma och syra. Tydliga inslag av citrus och tropiska frukter, lime, vit persika, litchi och blommor.
Passar till Serveras som sällskapsdryck, till rätter av fisk och skaldjur, kryddig och aromatisk rätter som en indisk gryta, färsk och mjuka ostar eller till sallader. Serveras vid cirka 8°C

Om Chavin

Chavin är en vinproducent från södra Frankrike som står för kvalitetsviner av ursprungstypisk karaktär. I portföljen finns både flera olika typer av vin samt alkoholfria alternativ. Bakom producenten Chavin står en kvinna, Mathilde Boulachin, en av få kvinnor i Frankrike att vara både grundare och VD för ett vinföretag. Chavin har hyllats under många år och har bland annat utsetts till Frankrikes bästa producent av alkoholfria viner.

Om Pays d'Oc, Frankrike

IGP Pays d’Oc är ett 200 km långt, officiellt geografiskt ursprung för vinodling i södra Frankrike som omfattar länen Pyrénées-Orientales, Aude, Hérault och Gard. Klimatet är starkt präglat av Medelhavets vindar och sol.