Pierre Zéro Chardonnay

Pierre Zéro Chardonnay

37,60 kr Alkoholfritt Pays d'Oc, Frankrike

Alkoholfritt vitt vin från södra Frankrike.

Pierre Zéro Chardonnay serverades på Nobelbanketten 2018 och 2019

Finns att beställa via Stockfiller. 

Skriv ut

Information

Leverantör/importör The Wine Team
Varunummer 70WT0017
Druvsort100% Chardonnay
ÅrgångNV
Alkoholhalt0,0 %
Storlek750 ml
Förpackning Flaska

Detaljer

Antal/kolli6
FörslutningSkruvkork
Sockerhalt4,5 g/100 ml
Märkningar Vegan
Producent Chavin

Innehållet

SmakbeskrivningFrisk och fruktig smak med balanserad sötma och syra. Tydliga inslag av citrus och tropiska frukter, citron, vit persika och blommor.
Passar till Serveras som sällskapsdryck, eller till rätter av ljust kött, färsk och mjuka ostar eller till sallader. Det går bra också att kombinera med fruktig och krämig efterrätter. Serveras vid 8-10°C.

Om Chavin

Chavin är en vinproducent från södra Frankrike som står för kvalitetsviner av ursprungstypisk karaktär. I portföljen finns både flera olika typer av vin samt alkoholfria alternativ. Bakom producenten Chavin står en kvinna, Mathilde Boulachin, en av få kvinnor i Frankrike att vara både grundare och VD för ett vinföretag. Chavin har hyllats under många år och har bland annat utsetts till Frankrikes bästa producent av alkoholfria viner.

Om Pays d'Oc, Frankrike

IGP Pays d’Oc är ett 200 km långt, officiellt geografiskt ursprung för vinodling i södra Frankrike som omfattar länen Pyrénées-Orientales, Aude, Hérault och Gard. Klimatet är starkt präglat av Medelhavets vindar och sol.