Pazzione Zéro By Pernilla Wahlgren

Pazzione Zéro By Pernilla Wahlgren

41,60 kr Alkoholfritt Frankrike

Äntligen – ett alkoholfritt tillskott i Wahlgrens vin-värld! Pernilla Wahlgren har de senaste åren släppt flera viner som hyllas av både press och fans. Men fansen har också länge efterfrågat ett alkoholfritt alternativ och nu är Pazzione Zéro äntligen här!

”Jag tyckte verkligen att ett alkoholfritt alternativ var nästa steg för Pazzione – det är klart det ska finnas ett gott alkoholfritt bubbel!! Mina stora barn bor ju alla i stan och när vi har familjemiddagar måste jag alltid köra hem till Lidingö. Då är det perfekt med ett lyxigt bubbel utan alkohol som dessutom passar till massor av olika maträtter.”

Pazzione Zéro är ett läskande, fruktigt och fräscht mousserande vin med toner av persika, fläderblom och blodapelsin. Det mousserande vinet är framtaget ihop med den franska producenten Pierre Chavin som har flera viner på den svenska marknaden men som även är kända för sina alkoholfria viner. Producenten har levererat alkoholfria viner till Nobelmiddagen under flera år.

Pazzione Zéro passar såklart utmärkt som fördrink i solen med en jordgubbe i glaset men är även gott till en lyxig charkbricka med brieost och nötter. Tack vare den lyxiga friska och fruktiga smaken fungerar det även till en hel middag – speciellt till kryddiga maträtter så som indiskt!

Pazzione Zéro by Pernilla Wahlgren säljs hos Mathem, Gekås Ullared och kan beställas av ICA-handlar på Stockfiller.

Skriv ut

Information

Leverantör/importör The Wine Team
Varunummer -
Druvsort100% Chardonnay
Alkoholhalt0,0%
Storlek750 ml
Förpackning Flaska

Detaljer

Antal/kolli12
FörslutningChampagnekork
Sockerhalt4,5 g/100 ml
Producent Chavin

Innehållet

SmakbeskrivningPazzione Zéro är ett läskande, fruktigt och fräscht mousserande vin med toner av persika, fläderblom och blodapelsin.
Passar tillTill en lyxig charkbricka med brieost och nötter. Tack vare den lyxiga friska och fruktiga smaken fungerar det även till en hel middag – speciellt till kryddiga maträtter så som indiskt!

Om Chavin

Chavin är en vinproducent från södra Frankrike som står för kvalitetsviner av ursprungstypisk karaktär. I portföljen finns både flera olika typer av vin samt alkoholfria alternativ. Bakom producenten Chavin står en kvinna, Mathilde Boulachin, en av få kvinnor i Frankrike att vara både grundare och VD för ett vinföretag. Chavin har hyllats under många år och har bland annat utsetts till Frankrikes bästa producent av alkoholfria viner.

Om Frankrike

Frankrike är utan tvivel världens främsta vinland, trots att de varken var först eller är störst. Här görs några av världens mest berömda viner och få länder kan skylta med samma bredd.