Glitter Fisk Diamond

Glitter Fisk Diamond

156,00 kr Sprit

GLITTER FISK DIAMOND är en skimrande likör med smak av somrig fläder och lime. Perfekt komponent att använda i dina drinkar för både smak och ett glittersprakande utseende #makeyourdrinkglitter

Det vackra glittret i flaskan är tillverkat av ett ofarligt och smaklöst färgämne som heter Candurin. Ämnet används i en rad olika livsmedel så som godis, läsk, tuggummi och kosttillskott. Glittret består av ett färgämne, Titanoxid, och en bärare för färgämnet, Kaliumaluminiumsilikat – som båda är godkända av Livsmedelsverket.

Skriv ut

Information

Leverantör/importör Chris Wine
Varunummer 83319
Alkoholhalt15%
Storlek700 ml
Förpackning Flaska

Detaljer

Antal/kolli6
FörslutningSkruvkork
Producent United Drinks

Innehållet

Om United Drinks

United Drinks är ett danskt familjeföretag som specialiserat sig på utveckling av spritprodukter med tyngdpunkt på shots. I början av 2000-talet fick företaget sitt stora genombrott med produkten Fish Shot som idag säljs i hela Norden och ett antal europeiska länder. Man står även bakom succén med Sour Fisk.

Övrigt

Livsmedelsverket 2019

E 171 – Titandioxid
Framställs ur titanhaltiga mineraler. Får användas till en rad livsmedel, t ex smaksatta syrade mjölkprodukter, läsk, desserter, glass, konfektyrer, tuggummi, konditorivaror, fiskrom, senap, soppor, såser, kosttillskott, spritdrycker, dekoration och överdrag, vissa frukostflingor, smaksatt smältost, gräddersättningsmedel och nudlar.
E-nummer: E 171
Typ: Färgämne
Färg: Vit

E 555 – Kaliumaluminiumsilikat
Salt av kiselsyra. Förekommer naturligt. Får endast användas som bärare till vissa färgämnen.
E-nummer: E 555
Typ: Övriga tillsatser